ONLINE coaching - Group Premium Student Mahersaham

ONLINE coaching - Group Premium Student Mahersaham

TONTON VIDEO INI UNTUK TAHU LEBIH DETAIL APA YANG KAMI TAWARKANDownload video


Pakej ini mengandungi online coaching sahaja.

ONLINE COACHING INI MERANGKUMI:
- Group telegram support untuk students di mana perbincangan berterusan akan berlansung, cadangan-cadangan kaunter untuk dibeli (konsep mentorship).

- Akses PREMIUM ke website mahersaham.com yang mengandungi video-video coaching yang telah dirakamkan melibatkan pelbagai topik seperti dalam gambar dan video di atas.


Video-video ini akan membantu anda maju dari beginner kepada pro. Selepas menonton video, dan anda hadam baik-baik, anda sudah boleh mengenal pasti saham-saham yang kukuh fundamental, bagaimana masuk dengan 'perfect entry', iaitu high probability setup menggunakan pelbagai jenis analisis dan mampu membuat trading plan sendiri yang mempunyai entry dan exit strategy serta sudah tidak lagi perlu mengharapkan 'buycall' dari orang lain.


Group premium ini juga akan sentiasa berkembang dan create value kepada ahli grup. Video akan bertambah pada masa akan datang.. dan anda tidak akan dikenakan sebarang bayaran ekstra.

Boleh lihat testimoni peserta di sini

http://bit.ly/testimonimahersaham


SILIBUS YANG AKAN DITAMBAH :

FUNDAMENTAL SERIES YANG LEBIH PADAT

TECHNICAL ANALYSIS BESERTA BACKTEST TRADING SYSTEMS

SHAREINVESTOR TUTORIALS

DATA ANALYSIS DALAM STOCK MARKET


SELAIN DARIPADA ITU, AKSES PREMIUM JUGA MEMBERIKAN ANDA :


AKSES GROUP TELEGRAM

di mana cadangan-cadangan atau kajian kaunter-kaunter berpotensi ada dikongsikan di dalam group.

Group  tersebut juga membantu ahli-ahli mengemukakan sebarang kemusykilan atau soalan.


KELAS OFFLINE PADA HARGA DISKAUN

Diskaun sekurang-kurangnya 50% daripada harga pasaran.


KAMI TIDAK DAPAT MEMBERI JAMINAN BAHAWA HARGA AKAN KEKAL PADA HARGA SEKARANG. DENGAN BERTAMBAHNYA CONTENT, KAMI MUNGKIN TERPAKSA MENAIKKAN HARGA ANTARANYA UNTUK MENAMPUNG KOS HOSTING, STORAGE DAN WEBSITE MAINTENANCE


KENAPA SAYA PERLU SUBSCRIBE PREMIUM ONLINE COACHING?
Ada LAPAN CARA Video Coaching dan Group Telegram kami akan memberikan benefit kepada anda walaupun anda hampir-hampir putus asa dalam pasaran saham:


 • 40 video mudah untuk 2X, 3X dan 4X ganda keuntungan anda dalam saham dengan 1 sistem pemilihan kaunter… bermaksud trading/investing itu berlaku secara pasif dan auto!


 • Langkah demi langkah untuk bina system saham sambil position diri anda sebagai supertrader, dalam masa yang sama ada masa untuk fokus bisnes lain untuk tambah lagi cashflow ke dalam saham untuk keuntungan berlipat kali ganda.


 • Anda akan bersama ramai lagi traders, investors, newbie, pro dan jerung dalam komuniti 1 private Telegram Group, di mana saya dan ramai lagi akan jawab semua soalan-soalan anda.


 • Anda akan dapat pengalaman dan kesedaran bagaimana top 1% minority selalu untung dalam pasaran saham Bursa Malaysia dengan taktik dan strategi yang proven… supaya anda sentiasa faham apa sebenarnya yang berlaku dalam market – dan tak lama lagi anda pun akan sertai mereka jadi golongan ‘elite’ dalam pasaran saham.


 • Anda akan belajar bagaimana dengan 3 teknik khas untuk 3 timeframe … anda boleh buat duit tak kiralah market teruk ke, market sideway ke… dan menjana untung berkali ganda ketika market cun!


 • Saya akan ajar anda kenapa dengan Teknik-teknik ini mampu buat untung ratusan sehari malah mencecah ribuan … dan teknik ini sangat mudah sesiapa sahaja boleh copy dan paste untuk pilih kaunter-kaunter berpotensi.


 • Bila anda dah tonton kesemua 3 modul hampir 15 jam video training… anda akan berada dalam golongan ‘sifu saham’; yang menguasai market dan sentiasa kekal di atas.


 • Anda tidak perlu risau lagi apa Teknik paling power, indicator super, kemudian pening kepala, dan stress… sebab habis sahaja 3 modul ini… anda akan ada trading system yang membantu anda cetak duit dari pasaran saham Bursa Malaysia!
   
  DENGAN SUBSCRIBE ONLINE COACHING, ANDA SUDAH MENGAMBIL KURSUS ASAS SAMPAI LEVEL ADVANCE DAN BOLEH TRADE SEPERTI SEORANG PRO APABILA HABIS PEMBELAJARAN NANTI.

  TAWARAN ISTIMEWA

  DISKAUN RM200 EARLYBIRD KEPADA SUBSCRIBER TERAWAL LANGGANAN 1 TAHUN MAHERSAHAM PREMIUM !!

  GUNA KOD DISKAUN :  YEARLYMAHERSAHAM

  p/s: kupon Hanya untuk yearly subscription. Tidak valid untuk Lifetime Promo.


  HARGA NORMAL ONLINE COACHING ADALAH RM599. DISKAUN RM200,

  HANYA BAYAR RM399 JE UNTUK LANGGANAN SETAHUN!!!!!!

  REBUT PELUANG KEEMASAN INI. DAPATKAN SEKARANG!


  Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh ajukan soalan anda melalui whatsapp 
DISCLAIMER: 

SILA PASTIKAN NAMA, NO. HP & EMEL ANDA DITULIS DENGAN BETUL! JIKA TAK, KEMUNGKINAN BESAR ANDA TAK AKAN DAPAT INFO TERBARU DARI MAHERSAHAM

REFUND TAK DIBENARKAN SAMA SEKALI SELEPAS BAYARAN DIBUAT!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Online Package - Group Premium Student Mahersaham
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
*Adakah anda sudah mempunyai akaun (Free Membership/Starterpack /Premium) di mahersaham.com didaftarkan menggunakan email ini?