Mahersaham Starter Pack

Mahersaham Starter Pack

Kami dapati ramai orang di luar sana sedang mencari macam mana nak bermula dalam perniagaan jual beli saham. 


Sangat banyak skim pelaburan yang terdapat di luar sana, namun pelaburan saham di Bursa Malaysia sering kali seperti dianaktirikan. Hal ini mungkin disebabkan ramai yang menyangka untuk terlibat dalam pasaran saham ni, kita perlu memiliki modal yang besar!


Sebenarnya, ramai yang tak tahu, dengan bermodalkan RM10 pun, anda boleh memiliki pegangan saham. 


Jadi, terjawablah bukan modal yang menjadi masalah utama dalam pelaburan saham ni. Sebenarnya yang menjadi masalah utama ialah ILMU!


Ramai yang mencari ruang untuk melabur kerana, ramai yang menghadapi masalah :

1) Tertekan dengan masalah kewangan yang tak pernah habis

2) Surirumah yang tak tahu macam mana nak bantu taraf kehidupan keluarga

3) Ada banyak lebihan wang, tapi tak dikembangkan lama-lama ditelan inflasi

4) Cemburu tengok orang lain boleh buat profit hari-hari melalui pelaburan saham


Ramai yang dah tahu akan kepentingan melabur di Bursa Malaysia cuma masalah yang seterusnya adalah, macam mana nak mula melabur?

Selalu sangat Google cari info pasal saham, memang ada tapi terlalu banyak sangat info dan tak tahu mana satu info yang betul dan tak tahu dari mana nak mula!


Jangan risau.. Kami faham..

Kami dapati masalah ini memang sangat biasa berlaku kepada pelabur-pelabur yang baru nak menceburi bidang saham.


Jadi, dengan ini kami sediakan khas untuk pelabur newbie 'MAHERSAHAM STARTERPACK'!


.

FOKUS UTAMA MAHERSAHAM STARTERPACK adalah, apabila anda SUBSCRIBE MAHERSAHAM STARTERPACK ini anda sudah boleh mula berdagang ~BERJUAL-BELI di BURSA MALAYSIA.

Ia sesuai untuk yang dari zero dan ingin mula trade di BURSA MALAYSIA sebelum ke ADVANCE ANALYSIS . Dalam MAHERSAHAM STARTERPACK ia fokus kepada 


9 TAJUK YANG UTAMA 

(ADA 15 VIDEO YANG SANGAT INTERAKTIF)


1) Proses Buka Acc cds

2) Guide for trading platform Mplus

3) Pemilihan Kaunter  

4) Fundamental analysis

    4 kriteria penting

5) Technical analysis

    4 kriteria dalam memilih kaunter

6) Cara beli Kaunter

7) Status Pembelian

8) Penjualan Kaunter 

9) Monitor 

(Cara untuk monitor kaunter)

.

BONUSSSSSS 

    - SATU VIDEO BONUS


.

Video-video ini akan membantu anda untuk menganalisa saham. Selepas menonton video, dan anda hadam baik-baik, anda sudah boleh mengenal pasti saham-saham yang kukuh fundamental, dan cara2 untuk entry serta exit.



Tapi sebelum tu, anda boleh tengok dulu antara testimoni-testimoni student kami :-





TONTON VIDEO PROMOSI STARTERPACK INI



HARGA NORMAL STARTERPACK ADALAH RM299. DISKAUN RM200,

HANYA BAYAR RM99 JE UNTUK DAPATKAN PEKEJ STARTERPACK INI!!!!!!

REBUT PELUANG KEEMASAN INI. DAPATKAN SEKARANG!



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Mahersaham Starter Pack
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
*Adakah anda sudah mempunyai akaun (Free Membership/Starterpack/Premium) di mahersaham.com didaftarkan menggunakan email ini?

BUTIRAN PEMBAYARAN