Mahersaham Starter Pack

Mahersaham Starter Pack



Kami dapati ramai orang di luar sana sedang mencari macam mana nak bermula dalam perniagaan jual beli saham. 


Sangat banyak skim pelaburan yang terdapat di luar sana, namun pelaburan saham di Bursa Malaysia sering kali seperti dianaktirikan. Hal ini mungkin disebabkan ramai yang menyangka untuk terlibat dalam pasaran saham ni, kita perlu memiliki modal yang besar!


Sebenarnya, ramai yang tak tahu, dengan bermodalkan RM300 pun, anda boleh memiliki pegangan saham. 


Jadi, terjawablah bukan modal yang menjadi masalah utama dalam pelaburan saham ni. Sebenarnya yang menjadi masalah utama ialah

ILMU!


Ramai yang mencari ruang untuk melabur kerana, ramai yang menghadapi masalah :

1) Tertekan dengan masalah kewangan yang tak pernah habis

2) Surirumah yang tak tahu macam mana nak bantu taraf kehidupan keluarga

3) Ada banyak lebihan wang, tapi tak dikembangkan lama-lama ditelan inflasi

4) Cemburu tengok orang lain boleh buat profit hari-hari melalui pelaburan saham


Ramai yang dah tahu akan kepentingan melabur di Bursa Malaysia cuma masalah yang seterusnya adalah, macam mana nak mula melabur?

Selalu sangat Google cari info pasal saham, memang ada tapi terlalu banyak sangat info dan tak tahu mana satu info yang betul dan tak tahu dari mana nak mula!


Jangan risau.. Kami faham..

Kami dapati masalah ini memang sangat biasa berlaku kepada pelabur-pelabur yang baru nak menceburi bidang saham.


Jadi, dengan ini kami sediakan khas untuk pelabur newbie 'MAHERSAHAM STARTERPACK'!



Salam, saya Maher Alias, pengasas Mahersaham.



 
Saya nak bagi tawaran Mahersaham Starterpack kepada anda.

Jika ada beli Mahersaham Starterpack di website Mahersaham.com adalah RM159. 

Tetapi untuk anda, saya nak berikan satu tawaran istimewa.

Tidak perlu bayar RM159!

Baca dulu sampai habis

Seperti yang telah kami terangkan sebelum ini, Mahersaham Starterpack adalah penyelesaian terbaik untuk anda terus ‘familiar’ akan selok belok pasaran saham di Bursa Malaysia.

Antara kandungan starter pack adalah : 


FOKUS UTAMA MAHERSAHAM STARTERPACK adalah, apabila anda SUBSCRIBE MAHERSAHAM STARTERPACK ini anda sudah boleh mula berdagang ~BERJUAL-BELI di BURSA MALAYSIA.

Ia sesuai untuk yang dari zero dan ingin mula trade di BURSA MALAYSIA sebelum ke ADVANCE ANALYSIS . 

.

Tapi sebelum tu, anda boleh tengok dulu antara testimoni-testimoni student kami :-






HARGA NORMAL STARTERPACK ADALAH RM159. 

ANDA HANYA BAYAR RM99 JE UNTUK DAPATKAN PAKEJ STARTERPACK INI!!!!!!

.

NANTI DULU!!!

Sebagai PENGHARGAAN kepada anda, saya memutuskan untuk memberikan PENDRIVE PERCUMA yang mengandungi Mahersaham Starterpack dan juga lebih 50 lagi video-video tambahan yang akan memantapkan lagi penguasaan saham .

Isi Kandungan Pendrive Mahersaham :



Kandungan dalam '0 Asas Saham' :


Kandungan dalam '1 Starter Pack'


Kandungan dalam '2 Technical Analysis'


Kandungan dalam 'Indicators'


Kandungan dalam '3 Fundamental Analysis'


Kandungan dalam '4 Customize Excelforce Platform'


Kandungan dalam '5 Corporate Exercise'


Kandungan dalam '6 Charting Platform'


Kandungan dalam 'Trading View'


Jangan Lepaskan Peluang Ini!

Pendrive bersaiz 32GB yang memiliki pembelajaran saham lengkap untuk beginners

yang baru nak menceburi bidang saham!


Selepas menonton semua video pembelajaran ini, anda pasti akan celik dalam dunia pelaburan saham Bursa Malaysia.



Sekali lagi, kami amat menghargai komitmen yang anda ambil dengan mendapatkan produk Mahersaham Starterpack.

Ini membuktikan yang anda adalah serius untuk terus mengkaji dan belajar saham untuk mendapatkan pendapatan tambahan.

Apa faedah yang  akan dapat dengan  pendrive ini?

  • Boleh tonton video-video tanpa ada akses internet
  • Boleh tonton di desktop, laptop, dan juga di TV TUANPUAN
  • Sekiranya nak guna untuk ‘personal use’ pun boleh – ada akses sebanyak 32GB dalam pendrive tersebut!! Macam-macam boleh isi tuuuu

 

HARGA NORMAL STARTERPACK TANPA PENDRIVE ADALAH RM159.

KINI, DENGAN HANYA MEMBAYAR RM99 SAHAJA,


ANDA BUKAN SAHAJA BOLEH MENGAKSES KE PAKEJ STARTERPACK,

MALAH ANDA JUGA AKAN MENDAPAT SEBIJI PENDRIVE YANG BERNILAI RM399!


REBUT PELUANG KEEMASAN INI SEBELUM TAWARAN INI DITUTUP!

 DAPATKAN SEKARANG!!


Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh ajukan soalan anda dengan menghubungi Team Mahersaham. 

Kami tidak lagi menggunakan Telegram & Whatsapp sebagai medium komunikasi. 

Untuk memberikan support yang lebih efisien, Mahersaham telah memindahkan bahagian support ke link baru.

Sebarang persoalan sila ajukan ke app.mahersaham.com/chat





IMPORTANT NOTES:
1. Sila pastikan nama, emel, alamat dan no.telefon anda ditulis dengan betul untuk menerima update dan info yang terbaru dari Mahersaham.
2. Pembayaran yang telah dibuat tidak akan dikembalikan.
3. Semak emel anda sebaik sahaja anda sudah membuat pembelian.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Mahersaham Starter Pack
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

*Adakah anda sudah mempunyai akaun (Free Membership/Starterpack/Premium) di mahersaham.com didaftarkan menggunakan email ini?

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN